Verbouwen

verbouwenWanneer u van plan bent om uw woning te verbouwen dan doet u er verstandig aan om u eerst goed te laten informeren over de mogelijkheden. Bij een verbouwing komt namelijk veel kijken. Klusbedrijf Garant heeft ruime ervaring met verbouwingen en voorziet u graag van een passend advies. Wij werken met de Garant methode. Hieronder vindt u een korte toelichting van onze werkwijze. Een gestructureerde werkwijze komt uw verbouwing namelijk ten goede. De Garant methode gaat op voor nagenoeg alle verbouwingen zoals uitbouw, badkamers, keukens of plaatsing van dakkapellen.

Stap 1 – Uw offerteaanvraag

U heeft een bepaald idee, waarbij u zich al dan niet heeft laten informeren over de mogelijkheden. Wanneer u uw wensen heeft doorgegeven door het offerteformulier in te vullen gaan wij direct aan de slag met het analyseren van uw aanvraag en het in kaart brengen van de mogelijkheden. Wanneer u uw wensen zo duidelijk mogelijk doorgeeft dan kunnen wij u voorzien van een sneller en beter advies.

Stap 2 – Terugkoppeling

Nadat wij uw aanvraag voor verbouwing hebben geanalyseerd geven wij u een terugkoppeling in de vorm van telefonisch of mailcontact of een offerte.

Stap 3 – Contact

De offerteaanvraag wordt met u doorgenomen. Is alles duidelijk, hebben wij uw wensen goed geïnterpreteerd? Door onze ervaring kunnen wij u in veel gevallen voorzien van een aanvullend advies, wat u inzicht geeft in zaken waar u zelf minder snel aan denkt.

Stap 4 – Bouwtekening en planning

Wanneer we overeenstemming hebben bereikt gaan we aan de slag met een bouwtekening en plan van aanpak voor uw verbouwing. Hierbij wordt alles in een tijdslijn gezet zodat wij onze afspraken ook daadwerkelijk nakomen.

Stap 5 – Verbouwen

De verbouwing kan nu daadwerkelijk beginnen. Wij houden u continu op de hoogte van de voortgang. Onze specialisten werken nauw met elkaar samen, wat het voordeel biedt dat wij onze afspraken ook altijd ruim op tijd nakomen.

Stap 6 – Oplevering

Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd en de verbouwing is voltooid wordt het project aan u opgeleverd. Wij kijken gezamenlijk de verbouwing met u na. Doordat we van tevoren duidelijke afspraken maken en u tijdens het project goed op de hoogte wordt gehouden verloopt de oplevering bijna altijd vlekkeloos. Garant staat immers niet voor niets voor een tevreden klant!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij zijn benieuwd naar uw verbouwingsplannen en horen graag van u wat uw wensen zijn. Klusbedrijf Garant is gespecialiseerd in alle aspecten die komen kijken bij een verbouwing. U kunt ons bereiken via 085 4320011. Wanneer u het offerteformulier zo volledig mogelijk invult dan hoort u op korte termijn van ons.