Keukenrenovatie

Het plaatsen van een nieuwe keuken kost vaak veel geld, terwijl de basis van uw keuken misschien nog helemaal goed is. Met een keukenrenovatie kunt u voor weinig geld een compleet nieuwe keuken in huis halen. Dit is ideaal voor de verkoop van uw woning of als u uw keuken een tweede leven wilt geven.

Vernieuwing van uw apparatuur

Misschien is uw keuken nog helemaal goed en is alleen uw apparatuur verouderd. Met een keukenrenovatie kunt u ervoor kiezen dat u alleen de bestaande apparatuur wilt vervangen. U kunt bijvoorbeeld een oude oven vervangen voor een nieuwe luxe oven, waardoor uw keuken direct weer een heel andere uitstraling krijgt. De specialisten van Klusbedrijf Garant kunnen u helpen met het voorzichtig verwijderen van uw oude apparatuur. Vervolgens plaatsen ze uw nieuwe apparatuur waardoor uw keuken weer een nieuwe uitstraling heeft.

Renoveren van de keukenkastjes

keukenrenovatieDe frontjes van de keukenkastjes hebben het vaak zwaar te verduren. Ze krijgen na verloop van tijd gebruiksschade, maar u wilt hiervoor niet uw gehele keuken vervangen. Met een keukenrenovatie kunt u ervoor kiezen dat uw frontjes vervangen worden. Uw keuken krijgt zo een compleet nieuw uiterlijk. U kunt kiezen uit honderden frontjes die u laat monteren op uw oude keukenkastjes. Wilt u weten wat een renovatie van uw keukenkastjes kost? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Renovatie mogelijkheden in uw keuken

Als u er over nadenkt om uw keuken te vervangen dan kunt u gaan nadenken over wat u wilt veranderen. Samen met een expert van Klusbedrijf Garant kunt u gaan kijken wat het kost om uw keuken te renoveren. Dit is vaak een kleine investering vergeleken met het vervangen van uw complete keuken. Het is niet alleen voordeliger, maar uw keuken wordt direct een stuk meer waard. Kom in contact met een vakman bij u in de buurt via 085 4320011 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om in contact te komen met één van onze experts.