Bouwvergunning

Als u een aanbouw of uitbouw wilt plaatsen dan krijgt u al snel te maken met een bouwvergunning. De regels zijn hiervoor soms vrij ingewikkeld, maar Klusbedrijf Garant helpt u graag bij de aanvraag van uw bouwvergunning.

Heeft uw bouwwerk invloed op de omgeving?

De eerste vraag die u uzelf kunt stelen is of uw bouwwerk invloed op de omgeving heeft. Als u aan de voorkant een uitbouw plaatst die dichter bij de groenstrook van de gemeente komt dan kan de gemeente hier op tegen zijn. Dit zijn regels waar u over moet nadenken bij het uitbreiden van uw woning. U dient echter niet alleen rekening te houden met de gemeente, maar ook met uw buren. Zijn uw buren het er wel mee eens als u een uitbouw gaat doen?

Bespreek uw plannen

Als u een grote verbouwing gaat doen dan maakt u bijna altijd gebruik van een aannemer. Een aannemer weet precies wanneer u wel of geen bouwvergunning nodig heeft. Samen kunt u beslissen om een vergunning aan te vragen of niet. Via onze website kunt u vrijblijvend in contact komen met een aannemer van Klusbedrijf Garant. Een bouwvergunning aanvragen gebeurt altijd een aantal weken vooraf. Hiermee moet rekening gehouden worden bij het bouwen van uw project. Bij Klusbedrijf Garant adviseren we u graag over de mogelijkheden en helpen we u met de aanvraag. Kom in contact via 085 4320011 of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.