Aanbouw

Een aanbouw kan een perfecte manier zijn om meer ruimte te creëren in een woning. Wanneer u gebrek heeft aan ruimte, maar bij voorkeur niet wilt verhuizen, dan is een aanbouw vaak een relatief goedkope manier om het leefgenot in uw woning te verhogen. Het bovenstaande klinkt allemaal eenvoudig, toch komt er veel kijken bij een aanbouw. Klusbedrijf Garant helpt u graag wanneer u plannen heeft om uw woning of bedrijfspand te vergoten.

Allround klusbedrijf inschakelen

Een aanbouw van een woning is vaak een klus waarbij meerdere specialisten een rol spelen. Het voordeel van Klusbedrijf Garant is dat het al deze specialismen in huis heeft. Bovendien hebben alle bij ons aangesloten vakmannen veel ervaring in het bouwen en verbouwen, dus weten we exact wat er komt kijken bij een aanbouw!

Plan van aanpak

aanbouwNadat wij weten wat uw wensen zijn gaan we voor u aan de slag door het opstellen van een plan van aanpak. Hierin worden tijdlijnen en werkzaamheden op elkaar afgestemd. Goede coördinatie tijdens de uitvoering tussen de verschillende disciplines zoals timmer- en schilderwerk, elektrotechniek, dakbedekking, loodgieterswerkzaamheden en tegel- en stucwerk zorgt voor een gestroomlijnde machine die uw wensen omzet in het gewenste eindresultaat.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn?

Een woningaanbouw is een ingrijpende klus waarbij een goede voorbereiding gewenst is. Kom direct in contact met een klusbedrijf via 085 4320011 of geef uw wensen aan ons door via het offerteformulier dan stellen wij geheel gratis en vrijblijvend een advies voor u op. Door onze ruime ervaring en professionele vakmensen heeft Klusbedrijf Garant al menig aanbouw succesvol afgerond!