Kapstok maken voor een opgeruimde hal

Kapstok ophangen

Ideeën hebben is leuk maar ideeën uitwerken is nog leuker! Vaak is de hal een plek in huis die nog wel wat extra aandacht kan gebruiken. Jassen en schoenen slingeren al gauw rond waardoor het een rommelig geheel wordt. De hal is het eerst wat het bezoek te zien krijgt en het kan als visitekaartje beschouwd worden van de woning. Daarnaast is het ook leuk om daar wat aandacht aan te besteden zodat het geheel er verzorgd en opgeruimd uit ziet.

Maar een kapstok naar wens

Een kapstok in de hal is noodzakelijk, probeer er daarom iets leuks van te maken. Wat de beste optie is, is geheel afhankelijk van de gang waar de kapstok moet komen. Zo kun je kiezen voor een robuuste meubel met niet alleen een kapstok maar ook opbergvakken. Heb je niet veel ruimte? Dan is een minimalistische oplossing misschien wel de beste optie. Voor kinderen is het vaak leuk als zij hun eigen kapstok hebben. Combineer dit met een aantal leuke opbergvakken voor schoenen andere spulletjes, dit houdt de gang netjes en overzichtelijk. Zet paraplus in een mooie koker bij de jassen. Zo ben je ze nooit meer kwijt en het creëert een stijlvolle look.

Gebruik stevige pluggen

Ga je een kapstokmeubel ophagen, kies er dan voor om stevige pluggen en schroeven te gebruiken. Helemaal in wanden van gips. Het gewicht van een paar winterjassen kan ervoor zorgen dat de kapstok van de muur valt, waardoor er schade aan de muur kan ontstaan. Doe je het liever niet zelf dat kun je altijd contact met ons opnemen. Wij hangen de kapstok graag netjes op.

 

 

« Terug naar pagina overzicht